Sudedamosios dalys:augalinių riebalų mišinys-(vanduo, visiškai hidrintas palmių branduolių aliejus, cukrus, PIENO baltymai , stabilizatoriai E420 ii, E 463, emulsikliai E472e, SOJŲ lecitinas, E435, druska, kvapiosios medžiagos, dažiklis E 160a) ,cukrus,geriamas vanduo,[KVIETINIAI]miltai (apdorojimo medžiaga-askorbo rūgštis),[KIAUŠINIŲ BALTYMŲ]masė(konservantas E202,rūgštingumą reguliuojanti medžiaga E270,E331,stabilizuojančios medžiagos E415,E520),neutralus glaistas(gliukozės sirupas,cukrus,tirštikliai E406,E440ii,kvapioji medžiaga abrikosų,rūgštingumą reguliuojančios medžiagos E330,E331,konservantas kalio sorbatas),standiklis(cukrus,sausas gliukozės sirupas,dekstrozė, želatina,vištų [KIAUŠINIŲ TRYNIO]milteliai,kvapios medžiagos,dažiklis E160a,druska),[MIGDOLŲ]drožlės,[RŪGPIENIS]),[KIAUŠINIŲ TRYNIŲ MASĖ]( pasterizuoti [KIAUŠINIO TRYNIAI] (94%), konservantas E202,rūgštingumą reguliuojanti medžiaga E330),kakavinis glaistas(cukrus,visiškai hidrinti ir dalinai hidrinti augaliniai riebalai (palmių) ,liesi kakavos milteliai,emulsiklis [SOJOS LECITINAS],kvapios medžiagos), kakavinės glazūros lašeliai(cukrus,augaliniai riebalai,kakavos milteliai,emulsiklis [SOJŲ]lecitinas, kvapios medžiagos),biskvito koncentratas([KVIEČIŲ] krakmolas,emulsikliai E472b,E477, cukrus,kildinimo medžiagos E500ii,E450,joduota druska,dažikliai E101,E160a,kvapios medžiagos),[KIAUŠINIŲ]masė,neutralus standiklis(cukrus,sausas gliukozės sirupas,želatina,tirštiklis E1414,vištų [KIAUŠINIŲ TRYNIO]milteliai,rūgštingumą reguliuojanti medžiaga E450i,druska),karamelinis glaistas(gliukozės sirupas,vanduo, karamelizuotas cukraus sirupas (2%),stingdikliai (amidintas pektinas,natrio alginatas,karageninas,ksantano derva),kvapioji medžiaga,rūgštis([PIENO] rūgštis,rūgštingumą reguliuojančios medžiagos (natriolaktatas,trikalcio fosfatas),konservantas(kalio sorbatas).Gali būti [KIAUŠINIŲ] ir jų produktų, [SOJŲ] pupelių,[PIENO] ir jo produktų.),brendis,margarinas(augaliniai ir gyvūniniai riebalai ir aliejai,vanduo,druska(0,6%),emulsikliai-[SOJOS]lecitinas,riebalų rūgščių mono-ir digliceridai, kvapiosios medžiagos,rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis,dažiklis beta karotenas), kakava,rūgštingumą lipnumą reguliuojanti tešlos kildinimo medžiaga- natrio hidrokarbonatas E500ii,,kvapios medžiagos (vanduo, romas,etanolis,tirštinanti medžiaga E466,stabilizatoriai E1518,E1520,karamelė,dekstrozė,acto rūgštis,maltodekstrinas,modifikuotas krakmolas,aromatą sriprinanti medžiaga E636,natūralioms identiškos kvapiosios medžiagos), rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis.Galimi [PIENO] ir [RIEŠUTŲ] pėdsakai.
100g gaminio energinė ir maistinė vertė:1401,3kJ/334,9 kcal,
- riebalų 17,3g ,iš kurių-sočiųjų riebalų rūgščių 11,3g,
- angliavandenių-40,3g, iš kurių cukrų-26,9g,
- skaidulinių medžiagų- 0,8g,
- baltymų-4,9g,
- druskos-0,11g.
Laikymo sąlygos:0+6 C temperatūroje.
Pagaminta Lietuvoje
Galiojimas 8 dienos