Sudedamosios dalys:[KVIETINIAI MILTAI] (apdorojimo medžiaga-askorbo rūgštis),margarinas(gyvūniniai riebalai ,rapsų aliejus,vanduo,druska,emulsikliai-[SOJOS LECITINAS],riebalų rūgščių mono-ir digliceridai,kvapiosios medžiagos,rūgštingumą reguliuojanti medžiaga-citrinų rūgštis,dažiklis-beta karotenas),cukrus,florentinų mišinys (gliukozės sirupas,[KVIEČIŲ] cukrus,augaliniai riebalai(palmių),dekstrozė,nenugriebto [PIENO] miltai,emulsiklis [SOJOS LECITINAS]),geriamas vanduo,[ŽEMĖS RIEŠUTŲ] drožlės,saulėgrąžos,[SEZAMAS],[KIAUŠINIŲ] masė (pasterizuota atšaldyta vištų KIAUŠINIŲ BALTYMŲ (50%),pasterizuota atšaldyta vištų KIAUŠINIŲ TRYNIŲ (42%),vanduo (6.5%),konservantas E202,stabilizatorius E420,rūgštingumą reguliuojanti medžiaga -E330,emulsiklis E471) ,kepimo milteliai(tešlos kildinimo medžiagos E500,E450a),
100g gaminio energinė ir maistinė vertė:2554,4kJ/611,7 kcal,
- riebalų 34,9g ,iš kurių-sočiųjų riebalų rūgščių 9,6g,
- angliavandenių-64,3g, iš kurių cukrų-19,7g,
- skaidulinių medžiagų- 3,4g,
- baltymų-11,8g,
- druskos-0,35g
Laikymo sąlygos:18+/-8 C temperatūroje.
Kilmės šalis Lietuva