Sudedamosios dalys:[KVIETINIAI] miltai (apdorojimo medžiaga-askorbo rūgštis),margarinas (gyvūniniai riebalai ,rapsų aliejus,vanduo,druska,emulsikliai-[SOJOS]lecitinas, riebalų rūgščių mono-ir digliceridai,kvapiosios medžiagos,rūgštingumą reguliuojanti medžiaga-citrinų rūgštis,dažiklis-beta karotenas),cukrus, braškių skonio glaistas( cukrus,visiškai hidrinti augaliniai riebalai( palmių branduolių),nugriebto [PIENO]milteliai[IŠRŪGŲ] milteliai iš [PIENO],emulsiklis [SOJŲ] lecitinas,kvapioji medžiaga, dažiklis E120 Galimi[RIEŠUTŲ],[ŽEMĖS RIEŠUTŲ] produktų pėdsakai ),įvairių vaisių įdaras(vaisių tyrė(obuoliai 46,2%,slyvos 0.1 %,aronijos 0.1%,(sieros dioksido pėdsakai),cukrus,skaidulinės medžiagos,rūgštingumą reguliuojanti medžiaga-citrinų rūgštis,konservantas-kalio sorbatas,aromatas,dažikliai -azorubinas,alura raudonasis gali neigiamai paveikti vaikų aktyvumą ir dėmesį), [KIAUŠINIŲ] masė (pasterizuota atšaldyta vištų KIAUŠINIŲ BALTYMŲ (50%),pasterizuota atšaldyta vištų KIAUŠINIŲ TRYNIŲ (42%),vanduo (6.5%),konservantas E202,stabilizatorius E420,rūgštingumą reguliuojanti medžiaga -E330,emulsiklis E471) ,geriamas vanduo,),kokosas,aliejus.
100g gaminio energinė ir maistinė vertė:2006 kJ/480 kcal,
- riebalų 26.5 g ,iš kurių-sočiųjų riebalų rūgščių 14.6 g,
- angliavandenių-55.7 g, iš kurių cukrų-29,8 g,
- skaidulinių medžiagų- 2 g,
- baltymų-5.7 g,
- druskos-0,26 g.
Laikymo sąlygos:18+/-8 C temperatūroje.
Kilmės šalis Lietuva
Galiojimas 80 dienų