Laikymo sąlygos:0+6 C temperatūroje.Sudedamosios dalys:augalinių riebalų mišinys-(vanduo, visiškai hidrintas palmių branduolių aliejus, cukrus, PIENO baltymai , stabilizatoriai E420 ii, E 463, emulsikliai E472e, SOJŲ lecitinas, E435, druska, kvapiosios medžiagos, dažiklis E 160a),geriamas vanduo,:[GRIETINĖLĖ],cukrus,[KIAUŠINIŲ BALTYMŲ MASĖ] (konservantas E202,rūgštingumą reguliuojanti medžiaga E270,E331,stabilizuojančios medžiagos E415,E520), standiklis(cukrus,dekstrozė,[SŪRIO MILTELIAI] maskarponės,želatina,maltodekstrinas (kviečių),saldūs [IŠRŪGŲ MILTELIAI],modifikuotas krakmolas,sausa [GRIETINĖLĖ],kvapioji medžiaga,nugriebto [PIENO MILTELIAI],[PIENO BALTYMAI], stabilizatorius E450, ciberžolės ir paprikos ekstraktas),[KVIETINIAI MILTAI] (apdorojimo medžiaga-askorbo rūgštis),[KIAUŠINIŲ TRYNIŲ MASĖ]( pasterizuoti [KIAUŠINIO TRYNIAI] (94%), konservantas E202,rūgštingumą reguliuojanti medžiaga E330),biskvito koncentratas([KVIEČIŲ] krakmolas,emulsikliai E472b,E477,cukrus,kildinimo medžiagos E500ii,E450,joduota druska,dažikliai E101,E160a, kvapios medžiagos), kakava, desertinė pasta(cukrus,vanduo,kavos ekstraktas, karamelizuotas cukrus,propileno glikolis,skonio stipriklis,kvapios medžiagos identiškos natūralioms kvapiosioms medžiagoms), brendis, kakava,kakavinis glaistas(cukrus,visiškai hidrinti ir dalinai hidrinti augaliniai riebalai (palmių) ,liesi kakavos milteliai,emulsiklis [SOJOS LECITINAS],kvapios medžiagos),[KEFYRAS],[KIAUŠINIŲ] masė,margarinas (augaliniai ir gyvūniniai riebalai ir aliejai,vanduo,druska(0,6%),emulsikliai-[SOJOS LECITINAS], riebalų rūgščių mono-ir digliceridai, kvapiosios medžiagos, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis,dažiklis beta karotenas),soda,rūgštingumą reguliuojanti medžiaga.
100g gaminio energinė ir maistinė vertė:1247 kJ/298 kcal,
- riebalų 16 g ,iš kurių-sočiųjų riebalų rūgščių 12,3g,
- angliavandenių-34,2 g, iš kurių cukrų-23,5 g,
- skaidulinių medžiagų- 0,5 g,
- baltymų-4,4 g,
- druskos-0,15 g.
Laikymo sąlygos:0+6 C temperatūroje.
pagaminta Lietuvoje.
Galiojimas 8 dienos