Sudedamosios dalys:[PIENAS],cukrus,džiovintos slyvos(konservantas kalio sorbatas),geriamas vanduo,[GRIETINĖLĖ],augalinių riebalų mišinys-(vanduo, visiškai hidrintas palmių branduolių aliejus, cukrus, PIENO baltymai , stabilizatoriai E420 ii, E 463, emulsikliai E472e, SOJŲ lecitinas, E435, druska, kvapiosios medžiagos, dažiklis E 160a) ,[KVIETINIAI MILTAI] (apdorojimo medžiaga-askorbo rūgštis),[KEFYRAS],neutralus glaistas (gliukozės sirupas,cukrus,vanduo,tirštikliai E406,E440ii,kvapioji abrikosų medžiaga,rūgštingumą reguliuojančios medžiagos:citrinų rūgštis,E331,konservantas kalio sorbatas),[KIAUŠINIŲ BALTYMŲ MASĖ](konservantas E202,rūgštingumą reguliuojanti medžiaga E270,E331,stabilizuojančios medžiagos E415,E520),[MIGDOLŲ DROŽLĖS],plikyto kremo milteliai(kukurūzų krakmolas,kvapioji medžiaga,druska,stabilizatorius E339),[KIAUŠINIŲ TRYNIŲ MASĖ]( pasterizuoti [KIAUŠINIO TRYNIAI] (94%), konservantas E202,rūgštingumą reguliuojanti medžiaga E330),desertinė pasta (cukrus, karamelės sirupas,stabilizatoriai E432,E494,E1520,benzilo alkoholis,diacetinas, maltolis, medžiaga nuo putojimo E900,natūralioms identiškos kvapios medžiagos), margarinas (augaliniai ir gyvūniniai riebalai ir aliejai,vanduo,druska(0,6%),emulsikliai-[SOJŲ LECITINAS], riebalų rūgščių mono-ir digliceridai,kvapiosios medžiagos,rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis,dažiklis beta karotenas),kakava,karamelinis glaistas(1%)(gliukozės sirupas,vanduo, karamelizuotas cukraus sirupas (2%),stingdikliai (amidintas pektinas,natrio alginatas,karageninas,ksantano derva),kvapioji medžiaga,rūgštis([PIENO] rūgštis,rūgštingumą reguliuojančios medžiagos (natriolaktatas,trikalcio fosfatas),konservantas(kalio sorbatas).Gali būti [KIAUŠINIŲ] ir jų produktų, [SOJŲ] pupelių,[PIENO] ir jo produktų.),brendis,biskvito koncentratas([KVIEČIŲ] krakmolas,emulsikliai E472b,E477, cukrus, kildinimo medžiagos E500ii,E450,joduota druska,dažikliai E101,E160a, kvapios medžiagos), želatina,rūgštingumą lipnumą reguliuojanti tešlos kildinimo medžiaga- natrio hidrokarbonatas E500ii,rūgštingumą reguliuojanti medžiaga-citrinų rūgštis.
100g gaminio energinė ir maistinė vertė:1113,8kJ/264,8 kcal,
- riebalų 8,6g ,iš kurių-sočiųjų riebalų rūgščių 4,9g,
- angliavandenių-42,9g, iš kurių cukrų-29,6g
- ,skaidulinių medžiagų- 1,9g,
- baltymų-4,8g,
- druskos-0,1g.
Laikymo sąlygos:0+6 C temperatūroje.
Pagaminta Lietuvoje
Galiojimas 8 dienos.