Sudedamosios dalys:KVIETINIAI MILTAI ,geriamas vanduo,cukrus,mielės,pagerintojas (KVIETINIAI miltai,karthamo ekstraktas,miltų apdorojimo medžiaga(askorbo rūgštis),fermentai KVIEČIAI),augalinis aliejus ir riebalai (palmių aliejus,rapsų aliejus,kokosų aliejus),vanduo,emulsikliai (riebalų rūgščių mono- ir digliceridai,riebalų rūgščių poliglicerolio esteriai,lecitinai),druska (0,4%),rūgštingumą reguliuojanti medžiaga ( citrinų rūgštis),kvapioji medžiaga, dažiklis (karotenai), joduota druska,pagerintojas (SOJOS miltai,miltų apdorojimo medžiaga-kalcio sulfatas E516, KVIEČIŲ salyklas,KVIEČIŲ glitimas,KVIEČIŲ miltai,fermentai,miltus apdorojanti medžiaga- askorbo rūgštis E300),aguonų įdaras 70% ( aguonos (35 %vanduo,cukrus,gliukozės fruktozės sirupas, MANŲ kruopos,KVIEČIŲ gemalai,augalinis aliejus (rapsų),konservantas E202,valgomoji juoduota druska,kvapiosios medžiagos),kakavinis glaistas(cukrus,augalinia riebalai(palmių branduolių,palmių,sviestmedžių),liesi kakavos milteliai,emulsikliai (lecitinas )E 476,kvapioji medžiaga), baltas glaistas (palmių branduolių ir kokosų aliejai CBS,cukrus,PIENO išrūgų miltai,emulsiklis –SOJOS lecitinas,vanilinas,balto šokolado aromatas),priedas nuo pelėsio (100 % kalcio propionatas E282).
100g gaminio energinė ir maistinė vertė:1488 kJ/354 kcal,
- riebalų 14 g ,iš kurių-sočiųjų riebalų rūgščių 2.9 g,
- angliavandenių-49.2 g, iš kurių cukrų-27.7 g,
- skaidulinių medžiagų- 0,8 g,
- baltymų-8.3 g,
- druskos-0,3 g.
Laikymo sąlygos:18+/-8 C temperatūroje.
Kilmės šalis Lietuva.
Galiojimas 14 dienų